Martin vill få med hela Scandic på Spin of Hope

Martin Engqvist har varit engagerade i Spin of Hope sedan 2012. Martins mål är att få med fler Scandic-hotell i hela landet.

"Det började när jag arbetade på Scandic i Södertälje", berättar Martin. "Redan efter första året märkte jag hur populärt det var bland mina kollegor på Scandic Södertälje och Scandic Skogshöjd. Det fanns verkligen ett engagemang bland alla! Så året därpå fick jag boka in fler cyklar. Sedan började jag arbeta på Scandic Alvik i Bromma – och även där var engagemanget enormt!"

Efter det har Martin utmanat fler Scandic-hotell i Stockholmsområdet. Bland annat Scandic Infra City, Scandic Järva Krog, Scandic Grand Central och Scandic Victoria Towers.

Martins mål är att få med fler Scandic-hotell i hela landet. "Det som är så bra med Spin of Hope är att alla verkligen kan delta, oavsett var i landet man bor och avsett träningsstatus. Det är för den goda saken man deltar. Alla kan ta sig igenom ett spinningpass. Man behöver inte ta ut sig. Sedan märker man också hur kul det är. Man kan verkligen känna på den härliga stämningen i spinningsalen!".

Martins vision är att Scandic ska bli det företag som har flest lag anmälda till Spin of Hope i hela landet. "Vi börjar i år med cirka 10 hotell. Nästa år ska vi bli 30 hotell. Efter det 50", skrattar Martin.

I filmen får du träffa både Martin och hans kollegor från Scandic Alvik, Infra City och Kärva Krog.